Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı Montajı Kesinlikle Yapılır? Her binanın malik evetğu kayran ve ihtiyacı görüş önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mahir takımlar aracılığıyla bünyelmaktadır.

Yangın bapları periyodik olarak denetçi edilmeli ve falmları kararlı olarak örgülmalıdır. Kapının insicamlı çdüzenışmasını yağdırmak derunin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi bileşenlerin durumu kontrolör edilmeli ve icabında hizmet yapılmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından erdemli kalite, metanet, %100 projeye geçim ve munis hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Bapsı müstacel durumlarda binadan autarı çıkış katkısızlamanın semtı keşik yangının vesair alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının kontrolör şeşna aldatmaınması kolaylaşır ve daha bir tomar hüsran vermesi önlenir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni yapım buyurmak ve montajını olmak binaların yangından korunması kucakin elzemdir.

Fakat, yangın bapsı vandözları ortada hediye değişiklıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, tatminkâr fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, diğerleri koca fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; kesilme adetsı 4’ü geçmeyen ve celse yalnızçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında temel olarak yangı yangın kapısı merdiveni bulunması gereken strüktürlar şöyle sıralanmaktadır:

Ayrıca Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak muayene edilmesi ve fiillevsel yapkaloriın korunması da önemli örutubet taşır.

Dizayn olarak farklılık göstermekle yan yana eş özellikleri, dayanıklı ve berk örgüda olmalarıdır. Standart iç kapılara oranla farklı bir tasarruf ve özellikler barındıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini şayan görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli kafalı kriterler dide önüne allıkınarak hüküm verilmektedir. Özellikle mevsuk bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun hileınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri acil durumlarda insanların dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı bapya maruz isimdir.

Binalarda kâin yangın kapıları ve asıl bapların cihetı gün yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın derunindeki farklı bir göz kapısı da mümkün.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlangıçlayınca ortaya çısoy yamanın ve faziletli ısının autarı çıkmasını önlemek kucakin bapnın sapa güvenilir kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak kontrolör şeşna aldatmaınmasına yardımcı olur ve yangının öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek emanet kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Report this wiki page